Sistem Teknik Makina

Rólunk, vagyis az Electronról

Az Electron vezető márka az elektrosztatikus porfestés és festési rendszerek piacán. Alapelvünk a folyamatos fejlődés, hogy lépést tartsunk a változó műszaki és üzleti feltételekkel.

Megfelelünk a legkorszerűbb nemzetközi szabványoknak, amellyel kivívtuk világ- és az európai piac teljes bizalmát. Az értékesítési és szolgáltatási hálózatunkon keresztül nagy hangsúlyt fektetünk a vevői elégedettségre.

A meglévő kapacitásunk növelése érdekében, teljesen új gyárban folytattuk termelésünket 2008-ban, 8500 m²-en.

Üzemünkben, fejlesztési mérnökeink segítségével, a legújabb technológiával, a legjobb minőségű berendezéseket tervezzük és gyártjuk.

Elsődleges szempontunk az ügyfelek leggyorsabb és leghatékonyabb kiszolgálása, a kisebb cégektől az egészen nagy vállalatokig. Ennek során számunkra alapvető szempont az etikus magatartás, az integritás és az átláthatóság.

Ügyfeleinket 35 különböző országban látjuk el pótalkatrészekkel és utólagos szolgáltatásokkal. Termékeink - minőségpolitikánk és szakmai elveink eredményeként - komoly piaci részesedéssel rendelkeznek a Közel-Keleten, a FÁK-országokban, Európában és Afrikában.

A Közép-Európai régióban az Electron egyedülállóan teljes rendszert tud ajánlani a porfestő megoldásokra - egy gyártótól, magas minőségben! Bemutató üzemünkben, illetve a már eddig telepített helyszíneken, készülékeink, gyártó soraink működés közben megtekinthetők és kipróbálhatók. Feladatunkat nem tekintjük befejezettnek a berendezések értékesítésével, vállaljuk a kezelő személyzet teljes betanítását, valamint a folyamatos és személyes kapcsolattartást az üzembe helyezés után is.