Sistem Teknik Makina

Rólunk, vagyis az Electronról

Az Electron egy vezető márka az elektrosztatikus porfestés és festési rendszerek piacán. Alapelvünk a folyamatos fejlődés, hogy lépést tartsunk a változó műszaki és üzleti feltételekkel.

Megfelelünk a legkorszerűbb nemzetközi szabványoknak, amellyel kivívtuk világ- és az európai piac teljes bizalmát. Az értékesítési és szolgáltatási hálózatunkon keresztül nagy hangsúlyt fektetünk a vevői elégedettségre.

A meglévő kapacitásunk növelése érdekében, teljesen új gyárban folytattuk termelésünket 2008-ban, 8500 m²-en.

Üzemünkben, fejlesztési mérnökeink segítségével, a legújabb technológiával, a legjobb minőségű berendezéseket tervezzük és gyártjuk.

Elsődleges szempontunk az ügyfelek leggyorsabb és leghatékonyabb kiszolgálása, a kisebb cégektől az egészen nagy vállalatokig. Ennek során számunkra alapvető szempont az etikus magatartás, az integritás és az átláthatóság.

Ügyfeleinket 35 különböző országban teljes körűen pótalkatrészekkel és utólagos szolgáltatásokkal látjuk el. Termékeink - minőségpolitikánk és szakmai elveink eredményeként - komoly piaci részesedéssel rendelkeznek a Közel-Keleten, a FÁK-országokban, Európában és Afrikában.

A Közép-Európai régióban az Electron egyedülállóan teljes rendszert tud ajánlani a porfestő megoldásokra - egy gyártótól, magas minőségben! Bemutató üzemünkben, illetve a már eddig telepített helyszíneken, készülékeink, gyártó soraink működés közben megtekinthetők és kipróbálhatók. Feladatunkat nem tekintjük befejezettnek a berendezések értékesítésével, vállaljuk a kezelő személyzet teljes betanítását valamint a folyamatos és személyes kapcsolattartást az üzembe helyezés után is.- Szóró koszorús

- Gőzborotvás

- Merítő Kádas

- Alagút és U – fordulós rendszerű kemencék

- Zsák kemencék

- Magas hőmérsékletű kemencék

- Cardan

- Power & Free

- Webb

- Porfestés

- Oldószeres festés

- PTFE (tapadásmentes bevonat)

Speciális kivitel

- Manuális Por & Oldószeres festés

- Rudas anyagmozgató rendszerek

- Szállítópályás konvejor rendszerek

- E-Robot sorozat

- E-Coat Master

- E-Coat Pro

- E-Coat Master P